Rente & Gebyrfri finansiering

Nu tilbyder vi Climacell papirisolering. Pris for isoleringarbejdet kr. 13.500,00 Inkl. Moms

Den månedlige ydelse betalt over 24 måneder vil være kr. 562,50 pr. måned i 24 måneder*.

Eksempel på hulmur-finansiering:

En hulmur på 100 kvm. isoleres med 100mm Climacell papirisolering. Pris for isoleringarbejdet kr. 12.250,00 Inkl. Moms. Den månedlige ydelse betalt over 24 måneder vil være kr. 510,50 pr. måned i 24 måneder*.

Bemærk!

Der er i ovennævnte priser ikke medregnet håndværkerfradrag, støtte fra forsyningsselskaber og lign. Udgifter til merarbejder, såsom forhøje gangbro, etablere vindbegrænsninger, stillads, lift, eller lign. Det er ikke muligt at kombinere Rente- og gebyrfri finansiering med kampagner og tilbudsvare.

*løbetiden er max. 24 måneder og der kan max. lånes kr. 40.000,- Inkl. Moms.​

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk