Termografering i Jylland

​Er din varmeregning større end den bør være? Oplever du træk, fodkulde osv.? Ved hjælp af en termografi kan du hurtigt se, hvor du med fordel kan sætte ind.

​Flere og flere husejere benytter sig af en termografør, og typisk er det en god investering, fordi man på baggrund af en termografi kan sætte målrettet ind med isolering af sit hus og således mindske sin varmeregning.

Mange husejere, især i ældre huse, oplever at kulden siver ind gennem sprækker og kuldebroer, der ikke er tilstrækkelig isoleret. Umiddelbart skulle man mene, at det er mest hensigtsmæssigt, bare at isolere dér i bygningen, hvor man oplever kulden siver ind. Men fordi kulden ikke nødvendigvis optræder samme sted som den trænger ind, er en termografering en god løsning, som giver de bedste forudsætninger for en målrettet isolering af dit hus.​

Afslører kuldebroer

Ved at termografere sin bolig får man en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Dermed kan man nemt få afsløret kuldebroer og se utætheder i klimaskærmen (bygningen tehætte). Hvor der er utætheder og kuldebroer, er der varmetab og varmetab betyder en højere varmeregning.

​En indvendig termografering undersøger ydervægge, lofter, vinduer, samlinger omkring loft, vægge og gulve. En udvendig termografering undersøger tagflader, kviste, gavltrekanter og ydermure.

​Det bedste termograferingsresultat opnår man, når temperaturforskellene mellem ude og inde er på mindst ti grader, hvorfor vintermånederne er den bedste tid på året at få termograferet sit hus.

Overkommelig pris​

En termografisk undersøgelse kan med efterfølgende energiforbedringer sænke varmeregningen markant, og er et vigtigt led i at finde frem til, hvad man med fordel kan energirenovere i sit hus. En bygningsgennemgang fra kælder til kvist koster typisk 3.500 kroner – naturligvis afhængig af husets størrelse.

God pris efterår/vinter 2015 kr. 1.995,- excl. moms (kr. 2495.- inkl. moms)​

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk