Samarbejdspartner til effektiv isolering af nybyggeri af høj kvalitet

Hos​ Jensen isolering ApS, har vi mange års erfaring indenfor isolering af nybyggeri. Vi tilbyder altid isolering af højeste kvalitet til rimelige priser.​

​Vi har igennem mange år været samarbejdspartner for adskillige byggefirmaer med hensyn til isolering af nybyggeri. Blandt disse firmaer er eksempelvis Comfort Huse og Flex-Bolig.

For at være en kosteffektiv samarbejdspartner, er det nødvendigt at vi har både bemandingen og maskinerne til at kunne klare selv de største opgaver, med en kort tidsfrist, til en konkurrencedygtig pris.

​Derfor har vi, hos Jensen isolering ApS i Jylland altid et større antal af isolatører ansat, som alle har adgang til og er uddannet i brugen af de nyeste og mest effektive maskiner.​

Jensen isolering ApS ApS som samarbejdspartner til isolering af nybyggeri

​Jensen isolering ApS i Vestjylland er autoriseret isolatør. Vi udfører små så vel som store opgaver og mange af vores projekter består af isolering af nybyggeri eller efterisolering af loft.

Vores mest anvendte produkter ved isolering af nybyggeri er​ papiruld og polystyren granulat (flamingo kugler), men vi er leveringsdygtige i flere isoleringsmaterialer og uddannede i brugen af dem. Vi tager altid gerne en dialog med vore kunder og samarbejdspartnere omkring fordele, ulemper og præferencer i forhold til forskellige isoleringsmaterialer.

​Kontakt os vedr. isolering af nybyggeri i Jylland

For yderligere information om de opgaver vi udfører, vores priser og mulighederne for et samarbejde, kontakt Jensen Isolering ApS, vi er altid klar til en uforpligtende snak. ​Du kan også kontakte os på tlf. 50 99 70 33.

​Vi udfører isolering af nybyggeri i hele Vestjylland.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk