Isolering af loft tilbydes til at gøre indeklimaet bedre

Er din varmeregning for høj eller indeklimaet dårligt? Så kan det være en god ide at foretaget en isolering af loft.

En isolering af loft er blandt de mest effektive tiltag, når man ønsker at reducere sine omkostninger til opvarmning og forbedre sit indeklima. Mange ældre huse er isoleret med kun 100 mm. isolering på loftet. Til sammenligning anbefales i dag en samlet isoleringstykkelse på mellem 350-500 mm.​​

​​Vi udfører isolering af loft i og omkring byerne Nørre Nebel, Skjern, Varde, Tarm og i store dele af Jylland.

Eftersom loftsarealet som regel udgør en stor del af bygningens klimaskærm, er en isolering af loft oplagt i forbindelse med energioptimering og vil ofte have en kort tilbagebetalingstid. Afhængigt af hvilket isoleringsmateriale der vælges, vil en efterisolering af loftet også have andre positive effekter, så som et bedre indeklima, bedre temperaturudligning om sommeren og bedre lydisolering.

Vi ​tilbyder effektiv isolering af loft

​Vores isolatører har mange års erfaring med de opgaver, der skal udføres i forbindelse med en loftisolering. Når vi udfører en loftisolering, bruger vi som udgangspunkt de bedste materialer inden for papirisolering.​

​Papiruld har gode egenskaber i forhold til lydisolering og temperaturudligning og det giver et minimum af kuldebroer, da det lægger sig tæt ind til spær, udsugning og lignende. Derudover er det nemt og hurtigt at arbejde med, og vi kan derfor, ved isolering af loft, altid tilbyde dig en rigtig god pris på et både hurtigt, effektivt og vel udført stykke arbejde.

Kontakt os i dag vedrørende loftisolering

Du er meget velkommen til at kontakte os her eller på telefon 50 99 70 33 for et uforpligtende tilbud på isolering af loft eller du kan anvende vores isoleringsberegner for at få en omtrentlig pris.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk