Hulmursisolering er godt for varmeregningen

Størstedelen af de huse, der er bygget før 1970erne, er ikke isoleret i ydermuren og har således ingen hulmursisolering. Dengang var energiomkostningerne meget mindre og varmetab og energispild blev ikke anset for noget problem. I dag er varmeregnskabet en stor post i de danske familiers faste udgifter, og der kan være mange penge at spare på ​varmeregningen, hvis man vælger at få udført en hulmursisolering.


​Vi udfører hulmursisolering i byerne Nørre Nebel, Skjern, Varde, Tarm og alle områderne omkring. Selve omkostningerne ved udførelsen af en hulmursisolering er forholdsvis lave, da arbejdet er hurtigt udført og det således stort set kun er materialerne man betaler for. ​Man vil med det samme, kunne se en betydelig ændring på sin varmeregning og mange oplever en reducering af deres varmeregning på op til 50 %.

Papiruld er et meget velegnet materiale

Der findes forskellige materialer, som man kan benytte ved en hulmursisolering. Papiruld er et meget velegnet materiale, da det pakker sig tæt sammen i hele hulrummet, hvorved man undgår kuldebroer.​ ThermoPearls kan være et godt alternativ til papiruld, alt efter murens beskaffenhed med mere.​

Hulmursisolering er nemt at udføre, og det foregår på en måde, der ikke efterlader større spor på huset. Man borer nogle mindre huller i fugerne eller løsner et par mursten hvis der er nødvendigt. Herigennem blæses papiruld eller polystyren ind imellem for- og bagmur, hvorefter murstenene sættes på plads igen og hullerne spartles op.

​Vi bruger en særlig spartelmasse, der kan farves i forskellige nuancer, hvorfor reparation af hullerne bliver så lidt iøjefaldende som muligt.​

​Kontakt os i dag om hulmursisolering

​Kontakt Jensen​ Isolering på e-mail info@jensenisolering.dk for et uforpligtende tilbud på hulmursisolering eller yderligere informationer. Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 50 99 70 33.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk