Jensen Isolering ApS tilbyder gulvisolering og efterisolering af gulv

Går du og småfryser om tæerne? Larmer underboen for meget? Eller synes du, at jeres varmeregning er alt for høj? Så kunne det være en god ide at få foretaget en gulvisolering.

​Gulvisolering ved gulvvarme

I størstedelen af nye huse i dag, er der indlagt gulvvarme. Samtidig vælger folk også ofte at få indlagt gulvvarme når de renoverer gamle huse. Dette bevirker at radiatorer bliver overflødige, da gulvvarme bliver den primære energikilde.​

Når det meste, eller alt varmen kommer fra gulvvarme, er det en god ide at få udført en isolering af gulv eller en efterisolering af gulv. På denne måde slipper du for, at varmen forsvinder ned i fundamentet således, at du kun får udnyttet af en del af den reelle varme.

Med en gulvisolering sørger du for, at varmen ’stiger op’ i gulvet således, at du får den fulde udnyttelse af din energikilde.

Gode grunde til gulvisolering

Der er flere gode grunde til at få udført en isolering af sit gulv.

  • Med en gulvisolering slipper du for fodkulde i dit hus.
  • Med en gulvisolering er du med til at sikre et bedre indeklima i dit hjem.
  • Med en gulvisolering er der mange penge at spare på din varmeregning.
  • En gulvisolering fungerer også som lydisolering til underboen.
  • Med en gulvisolering forbedrer du CO2-udslippet fra dit hus.

Hvordan foregår gulvisolering / efterisolering af gulv?

Det er muligt at benytte forskellige materialer, når man skal udføre en gulvisolering. Hos Jensen isolering ApS i I Jylland, benytter vi mineraluldsmåtter, isoleringskugler eller granulat.

Det er muligt at få både bærende og ikke bærende isolerings materiale og vi sammensætter altid en perfekt løsning på gulvisolering til netop dig, alt efter hvad du har behov for og hvor selve gulvisoleringen skal udføres.

Kontakt Jensen Isolering ApS i Jylland

Du kan kontakte os hos Jensen Isolering ApS i Jylland her eller på tlf. 50 99 70 33. Vi står altid klar til at rådgive dig om materialer og meget andet.

​Vi har udført gulvisolering i det meste af Jylland.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk