​Isolering af hulmur, loft og mere i Vestjylland

​Jensen isolering ApS er et veletableret isoleringsfirma og isolering er vores primære forretningsområde. Vi udfører både store og små isoleringsopgaver for private, erhverv, boligforeninger m.fl. Vore medarbejdere er certificere isolatører med stor erfaring, der sætter en ære i et veludført arbejde og tilfredse kunder.

Gennem de senere år har vi oplevet et øget fokus på forbruget af ressourcer, herunder også på forbruget af den energi, der behøves for at opvarme bygninger. En velisoleret bygning kan varmes op med et betydeligt mindre forbrug af energi, til fordel for både miljø og budget. Det betaler sig altså at investere i isoleringen af sit hus.

Du kan på denne side læse mere om de typer isolering vi udfører, herunder efterisolering af loft, hulmur,​gulv og etageadskillelse samt isolering af nybyggeri.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk