Isoleringsattest

Isoleringsattesten udstedes af den certificerede isolatør efter fuldendt opgave og vore isolatører står inde for det udførte arbejde og det anvendte materiale. Af isoleringsattesten fremgår, på hvilken adresse der er isoleret, hvilken form for isolering der er tale om, hvilket materiale er anvendt og hvor mange mm. isolering er lagt.

Se eksempel på isoleringsattest her.

Isoleringsattesten bør efterfølgende opbevares med bygningens øvrige papirer og har især betydning når huset skal vurderes og evt. sælges. Værdien af en bolig forøges med en efterisolering og det er derfor en god ide at kunne dokumentere isoleringsarbejdet. Læs også nedenforstående artikel med hensyn til værdiforøgelse af boliger pga. energiforbedringer.​​

God isolering trækker huskøbere til

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk