​Forretningsgrundlag

Hos ​Jensen isolering ApS har vi fokus på det gode håndværk og lægger vægt på at fagligheden afspejles i hele vores arbejdsproces. Vi driver vores forretning med udgangspunkt i følgende værdier;

  • Kundetilfredshed
  • Kvalitet
  • Integritet

​Vore kunders tilfredshed er det vigtigste for os og vi bestræber os på altid at give den bedst mulige service fra start til slut. Et samarbejde med Breinholm Isolering ApS starter med kompetent rådgivning. Vi vurderer hver enkelt opgave og rådgiver ud fra projektets rammer. Alle vore isolatører er certificerede og har et grundlæggende kendskab til byggefysik. De deltager løbende i kurser, hvor der sættes fokus på nyt materiel og nye teknikker. Vi lægger vægt på den gode kommunikation og finder sammen med vore kunder den bedste isoleringsløsning.

Til isoleringen benytter vi gennemtestede kvalitetsprodukter og effektive indblæsningsmaskiner. Vore isolatører har derudover fokus på at være så lidt til gene som muligt og sørger altid for at forlade adressen i god orden.

​Vision: Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor isolering og isoleringsteknologi, for erhvervslivet og for private og offentlige kunder.

Mission: Gennem kompetent rådgivning og anvendelse af kvalitetsprodukter ønsker vi at sikre høje standarder for branchen og dermed tryghed for kunden.

Kontakt os gerne for yderligere information eller et tilbud på en isolering, det er ofte billigere end man tror.​

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk