​Om Jensen isolering ApS

​Jensen isolering ApS er først og fremmest en isoleringsvirksomhed. Vi isolerer og efterisolerer hulmure, lofter, skunke, krybekældre, og etageadskillelser. Vi har forskellige produkter i vores katalog, som vi anvender alt efter projektets beskaffenhed og vore kunders ønsker. Størstedelen af vore opgaver løses dog med papiruld, da dette produkt har en lang række gode egenskaber og med fordel kan anvendes til de fleste opgaver.

I Danmark er der i øjeblikket en stigende efterspørgsel på isolering og efterisolering i takt med at energikravene strammes og priserne på energi stiger. Investering i isolering er derfor som regel en rigtig god ide.

Kontakt os gerne for yderligere information eller for at bestille et gratis tilbud på en isolering..

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk