SuperQuilt

SuperQuilt er en flerlags refleksiv isoleringsmåtte, der adskiller sig ved sine fremragende præstationer og nemme forarbejdning. Den kan anvendes som efterisolering og i nybyggeri.

Især når der ikke er meget plads kan isolering med SuperQuilt være et godt valg, da et lag (alt efter anvendelse) kan have samme isoleringseffekt som et 2-4 gange tykkere lag af fx papiruld. Derudover kan membranerne i SuperQuilt i nogle tilfælde erstatte en dampspærre.

SuperQuilt er særdeles brugervenlig pga. den lave vægt, den store rullestørrelse og den lette, rene forarbejdningsmåde. Den skal blot hæftes fast og skæres eller klippes efter mål med fx en saks. Beskyttende tøj og støvmaske er ikke nødvendige og montering på træbjælker kan klares med en hæftepistol.

Du kan læse mere om SuperQuilt her.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk