Superglass

​Superwhite 40 –​ Her er der tale om et løst glasuldsgranulat, som er tilsat et vandafvisende stof for at øge modstanden overfor fugt og er beregnet til hulrumsisolering af murstens- og blokvægge.

Med en uovertruffen kombination af avancerede termiske egenskaber og praktisk håndtering på monteringsstedet – bakket op af en kompromisløs testproces, der sikrer at kunderne kan stole fuldt ud på produktet – tilbyder Superwhite sortimentet en kosteffektiv løsning til isolering af alle typer murede vægge og lukkede konstruktioner.

Du kan læse mere om Superwhite 40 her

Superwhite Loft -​​Superwhite Loft til indblæsning er et løst indblæsningsgranulat tilsat et vandafvisende stof for at øge modstanden overfor fugt og beregnet til indblæsning i lette ydervægskonstruktioner, loftsrum, etageadskillelser og spærfag i skrå tage inde fra bygningen op til 500 mm tykkelse.

Superwhite Loft er fremstillet af mere end 84 % genbrugsglas. I stedet for, som normalt, at sende glasset til affald, omdannes det til isoleringsmateriale. Dette gør Superwhite Loft til et af de mest miljøvenlige og energibesparende isoleringsprodukter på markedet.

Du kan læse mere om Superwhite Loft her.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk