​Neopixels

​Jensen Isolering holder sig altid opdateret i forhold nye og bedre materialer og metoder til isolering. Derfor er vi meget glade for nu at kunne tilbyde vores kunder hulmursisolering med Neopixels. Neopixels har Danmarks bedste isoleringsværdi til hulmursisolering, lambda 0,033.

Produktet Neopixels

Neopixels er et isoleringssystem, der er udviklet i Holland af BASF. Systemet består at grafitbelagte EPS-perler (flamingokugler), en vandbaseret lim og en dertil udviklet pistol til indsprøjtning. ​​

EPS-perlerne er den 3. generation af flamingo-kugler udviklet af BASF. De er mere ovale og fladere end tidligere generationer. Det betyder at perlerne pakker sig tættere og dermed giver en bedre isoleringsværdi​​.

Det betyder samtidig, at de huller man er nødt til i bore i muren i forbindelse med en efterisolering, ikke behøver være ​så store. Man kan nøjes med huller på helt ned til 14 mm alt efter murens beskaffenhed.​

Processen - Hulmursisolering med Neopixels

​Når en hulmur skal efterisoleres vil isolatøren undersøge om hulmuren er egnet til efterisolering, forud for tilbudsgivningen. Det gøres via husets energirapport, tilstandsrapport, besigtigelse, termografi eller endoskopi eller en kombination heraf.

Hvis isolatøren fastslår, at hulmuren er egnet, vil han bore mindre huller i murværket, hvorefter perlerne bliver blæst ind i hulmuren sammen med den tilhørende lim. Inden for der næste 2-3 dage hærder blandingen til et fast lag isolering, som garanteret ikke sætter sig. Neopixels udsteder sætnings-garanti på deres produkt.

Efter isoleringen fyldes hullerne med mørtel i en passende farve og indgrebet kan næsten ikke ses.

Udsugning - Det bedst mulige resultat​

Er hulmuren tom, er ​det helt ukompliceret at isolere med Neopixels. Men selv hvis der er isolering i hulmuren i forvejen, kan det være en god ide at tale med Jensen Isolering om en efterisolering af hulmuren med Neopixels.

Der er sket meget siden man begyndte at isolere hulmure i 1970'erne og mange af de materialer man anvendte tidligere har en meget dårligere isoleringsværdi end Neopixels. Derudover er isoleringen næsten helt sikkert faldet sammen over tid, det har ikke kunnet undgås med de isoleringmaterialer, der indtil videre har været på markedet. Ønsker man den bedst mulige isolering af sin hulmur, kan det derfor være en god ide at tømme hulmuren for eksisterende granulater og derefter isolere med Neopixels.

Kontakt Jensen Isolering for at høre mere om dine muligheder for at isolere med Neopixels. 

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk