​Climacell papirisolering

​I Danmark er papirisolering et relativt nyt isoleringsmateriale, til trods for at det i udlandet, især i USA har været brugt i mere end 100 år.

Papirisolering har mange fine egenskaber og vi oplever i øjeblikket en stigning i anvendelsen heraf.

Papirisolering holder ikke alene på varmen om vinteren, men har ligeledes gode egenskaber i forhold til at reducere inde-temperaturen om sommeren. Derudover har papirisolering grundet sin høje densitet også en rigtig fin lyddæmpende effekt.

Især ved efterisolering er de fugttransporterende egenskaber også værd at tage i betragtning. De betyder nemlig, at en tæt dampspærre ikke er nødvendig ​(læs mere her). Når man efterisolerer fx. på et loft er den eksisterende dampspærre sjældent tæt og det kræver mange ressourcer at reparere eller udskifte den. Også ved nybyggeri er det værd at overveje at undlade dampspærren, det vil som regel give et bedre indeklima. 

​Papirisolering - et miljøvenligt produkt

Papirisolering er, som navnet antyder lavet af papir. For at være mere præcis, så indsamles restpartier af aviser og afleveres til fremstilleren af Climacell, CWA. På CWA's fabrik renses, findeles og behandles aviserne. Produktet af denne proces er et isoleringsmateriale, som ikke bare har mange fremragende egenskaber, men også er miljøvenligt, da det er lavet af 100% genbrugsmateriale.

Du kan læse mere om Climacell papirisolering her.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk