Isoleringsmaterialer

I Danmark har vi længe haft tradition for at isolere med mineraluld. Gennem de senere år er nye(re) isoleringsmaterialer kommet på markedet, så som papiruld, der har været anvendt i USA gennem mere end 100 år. Derudover kan man isolere med polystyren, træfibre osv.​

​Fælles for dem alle er naturligvis, at de har en isolerende effekt, men derudover har de forskellige isoleringsmaterialer forskellige egenskaber. Det betyder, at det ikke er underordnet hvilket materiale man vælger at isolere sin bygning med. Der kan også være forskel på, hvilket materiale der er bedst egnet til bygningens hulmur og hvilket materiale der er egnet til isolering af loftet. 

Materialer ved Jensen isolering ApS

For at kunne imødekomme vore kunders specifikke behov og ønsker har Jensen isolering ApS forskellige materialer på lager. Vi vurderer altid det forhåndværende isoleringsprojekt og vejleder derefter vores kunder i deres valg af isoleringsmateriale. Da vi ikke er tilknyttet nogen fast leverandør/producent, vil vore isolatører altid uvildigt kunne anbefale det materiale, der er bedst egnet til opgaven. De isoleringsmaterialer vi arbejder med, er alle af højeste kvalitet og er alle certificeret inden for deres kategori. Det samme gælder for vores moderne maskiner, samt vores personale.

Vi tror på det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk.

Her på siden kan du finde informationer om de typer indblæsningsmateriale vi fortrinsvis (men ikke udelukkende) arbejder med.​

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk