​Erhvervsisolering – Vi er samarbejdspartner ved isolering for erhverv I Jylland

Hvis du mangler en både billig og effektiv samarbejdspartner til erhvervsisolering, så er Jensen Isolering i Jylland en oplagt mulighed. Vi udfører isolering for erhverv i hele Jylland, og vi har mange års erfaring indenfor branchen.

​Loftisolering for erhverv

Hos Jensen Isolering i Jylland har vi som nævnt mange års erfaring indenfor erhvervsisolering. Når vi, som samarbejdspartner, udfører isolering for erhverv, er loftisolering en af de mest almindelige opgaver. Vi kan klare alle typer opgaver indenfor loftisolering.

Vi kan bl.a. tilbyde loftisolering med papiruld. Papiruld er ofte brugt ved loftisolering, da det ligger sig helt tæt ind til spær, rør mv., samt fordeler sig i revner og sprækker. På den måde mindsker man risikoen for kuldebroer markant, i forhold til eksempelvis isolering med isoleringsmåtter.

Kontakt os her om loftisolering for erhverv.

​Hulmursisolering for erhverv

Hos Jensen Isolering i Jylland tilbyder også at fungere som samarbejdspartner omkring hulmursisolering for erhverv på hele Fyn. Ved hulmursisolering anvender vi, ligesom ved loftisolering, ofte papirisolering. Årsagen til dette er, at det giver en yderst effektiv og ensartet isolering af hele hulmuren. En hulmursisolering med papirisolering foregår ved, at vi borer små huller i fugerne, hvorigennem vi blæser papirisolering ind. På den måde kan vi fylde hulmuren effektivt op med papiruld, og derefter nemt fylde hullet i fugerne, uden at ”indgrebet” kan ses.

​Du kan kontakte os her om hulmursisolering for erhverv.

​Hvem arbejder vi for?

Vi fungerer typisk som samarbejdspartner for tømrermestre og andre håndværksmestre, for hvem isoleringsarbejde ikke er en spidskompetence.

​Kontakt os om erhvervsisolering i Jylland

Du kan kontakte Jensen Isolering om erhvervsisolering her eller på tlf. 50 99 70 33. Vi kører som samarbejdspartner for erhverv i Jylland​.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Om vores isolering
​i Vestjylland

Vi tilbyder stort set alt inden for isoleringsfaget. Men hvorfor skal du vælge af få udført efterisolering af boligen, sommerhuset eller noget helt tredje? For de fleste er den mest åbenlyse årsag de store økonomiske fordele.

Men hvor meget kan der egentlig spares på varmeudgifterne årligt? Besparelserne afhænger naturligvis af antallet af kvadratmeter der skal isoleres, tykkelsen på isoleringslaget og opvarmningskilden. Typisk kan man sige, at en hulmursisolering eller en loftisolering er tjent hjem på et sted mellem 2-4 år (hvis der arbejdes ud fra en tom hulmur). Herefter tikker varmebesparelserne direkte ned i pengepungen de næste mange år frem.

Firmaoplysninger:

​Kvongvej 60, 6830

Nørre Nebel

CVR: 28671393

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 70 33

E-mail: info@jensenisolering.dk